Rakkauselämän nouseva trendi – eroottiset videopuhelut

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Videopuhelut ovat oiva keino pitää kumppaniin yhteyttä myös välimatkan päästä. Vielä enemmän videon kautta tapahtuvaan jutusteluun saa tunnelmaa, kun puheluihin liittää hieman erotiikkaa. Britanniassa jo 21 prosenttia pariskunnista harrastaa pikkutuhmia leikkejä videopuheluiden kautta.

Heistä peräti 55 prosenttia soittelee eroottissävytteisiä videopuheluita noin kerran kuussa. Kuitenkin peräti 11 prosenttia myöntää tekevänsä samaa vähintään kerran viikossa. Yleensä seksikkäiden videojutustelujen syynä pidetään lisäjännitystä.

Suurin syy on kuitenkin seurustelevien ihmisten välimatkat, kun he tahtovat pitää rakkauselämää yllä myös silloin, kun he eivät ole toistensa vieressä. UK Medix -apteekin suorittaman kyselyn mukaan 25 prosenttia vastanneista myöntää, että heidän on helpompi keskustella seksistä videon välityksellä.

Myös esileikkiä suoritetaan ennen varsinaista yhdyntää videopuheluiden avulla. Joskus videot voivat jatkua pitkin päivää, kunnes pari kohtaa toisensa. Osa lähettelee videoita toisilleen jopa kotona ollessaan. Vain harva pelkää videopuheluiden tai lähetettävien kuvamateriaalien joutuvan vieraisiin käsiin, Femail First raportoi.