Silikoni-implantti lojui kadulla Beverly Hillsissä – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaduilta tehdään päivittäin mitä ihmeellisimpiä löytöjä, kun ihmiset unohtelevat ja pudottelevat omaisuuttaan. Yleensä löydökset ovat kuitenkin kännyköitä, lompakoita ja muita arkisia esineitä, mutta joskus hyvinkin odottamattomia tuotteita. Nyt Hollywoodissa on löytynyt kadulta silikonirintaan tarkoitettu implantti.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

33-vuotias amerikkalaisnäyttelijä Deanna Russo julkaisi viime yönä Twitter-sivullaan valokuvan, jossa silikoni-implantti lojuu kadulla. Löydös on aiheuttanut vilkasta keskustelua. Tunteita ja tuoksuja -saippuasarjan näyttelijä ihmetteli löydöstään ja monet hänen Twitter-seuraajistaan yhtyivät mielipiteeseen. Deanna kertoi julkaisseensa kuvan, jotta implantin omistaja voisi löytää kadottamansa tuotteen.