Muistatko Nuija ja tosinuija -elokuvan sokean lintupojan? Tältä hän näyttää nyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ohjaajaveljesten Peter ja Bobby Farrellyn kuuluisimpiin töihin lukeutuu Nuija ja tosinuija -komedia, jossa seurataan kahden vähä-älyisen kaveruksen elämää. Kerroimme äskettäin, että Jim Carreyn ja Jeff Danielsin tähdittämä elokuva on saamassa kovasti odotetun jatko-osan.

Elokuvassa Brady Bluhm nähtiin aikoinaan näyttelemässä kaverusten naapurissa asuvaa sokeaa pikkupoikaa, Billya. Jim Carreyn roolihahmo Lloyd myi sokealle pojalle kuolleen Petey-linnun, jota väitti eläväksi. Nyt pikkupoikaa näytellyt Brady Bluhm on julkaissut itsestään Twitterissä tuoreen valokuvan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Nuija ja tosinuija -elokuvan jatko-osan tuotanto oli taannoin vaikeuksissa, mutta nyt elokuva on jo työn alla. Uuden Nuija ja tosinuija -elokuvan tuottaa Universal-studio. Fanien onneksi päätähti Jim Carrey tullaan näkemään elokuvassa Jeff Danielsin rinnalla. Mikäli kaikki sujuu tuotannossa suunnitelmien mukaan, tullaan naurupätkä näkemään elokuvateattereissa jo ensi kesänä.