Cheekin uutuuslevy myynyt jo triplaplatinaa: ”Nyt on aika nauttia”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara kertoi eilen kuinka Suomen virallisen singlelistan kahdenkymmenen kärkeen on noussut historialliset yhdeksän kappaletta Cheekin uudelta Kuka muu muka -albumilta. Menestys ei kuitenkaan jää vielä siihen, sillä nyt sama levy on myynyt jo triplaplatinaa.

Uusi albumi nousi odotetusti suoraan virallisen albumilistan kärkeen. Toisin sanoen levy on myynyt alle kahdessa viikossa jo yli 60.000 kappaletta. Cheek on itse luonnollisesti tyytyväinen levynsä menestykseen.

– Koko vuoden duuni kiteytyy tähän hetkeen. Viimeviikkoisten hyvien uutisten jälkeen on mahtavaa ottaa hetki aikaa itselle ja nauttia, Jare sanoo kiitollisena.

Cheek on tehnyt kotimaista listahistoriaa lunastamalla samanaikaisesti kärkipaikan peräti viidellä eri listalla: Albumi-, independent-, midprice- , single- ja latauslistoilla. Cheek tekee musiikkihistoriaa myös singlelistalla, sillä sen kahdenkymmenen myydyimmän biisin joukosta löytyy peräti yhdeksän kappaletta.

Seuraava single triplaplatinaa myyneeltä albumilta on Parempi mies feat. Samuli Edelmann. Cheekin syksyn kiertue alkaa perjantaina 11. lokakuuta.