Lottoarvonta muuttuu hieman: ”Aivan erityisesti liikuttava vieras”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yleisradion viimeinen lottoarvonta nähtiin viime viikonloppuna, ja jatkossa lottoa seurataan MTV3-kanavalla. Lottokone siirtyi tänään uuteen kotiinsa poliisisaattueessa. Samassa yhteydessä esiteltiin uusi, avara arvontastudio sekä uudistunut lottolähetys.

MTV3 esitteli tänään uuden lottolähetyksen. Juontajina nähdään lottojuontajien konkari Johanna Helin sekä suurelle yleisölle Salkkarit-sarjasta tutuksi tullut Jasmin Hamid. Merkittävin uudistus on jokaviikkoinen tähtivieras, joka saa kunnian painaa lottokoneen käyntiin.

– Tulevana lauantaina 5. lokakuuta ensimmäiseen lottolähetykseeen saapuu suomalaisia aivan erityisesti liikuttava vieras, MTV3 tiedotti tänään.

– Tähtivieraamme tulee pääsääntöisesti Veikkauksen edunsaajamaailmasta, eli hän edustaa suomalaista taidetta, liikuntaa, tiedettä tai nuorisotyötä. Tämän lisäksi vieras on jollakin tapaa ajankohtainen ja kiinnostava henkilö. Vieraana voidaan nähdä esimerkiksi näyttelijöitä, muusikoita, urheilijoita, valmentajia, tutkijoita, ohjaajia, kirjailijoita, nuorisotyön järjestöjen edustajia ja niin edelleen, kertoo MTV MEDIAn ohjelmajohtaja Kristiina Werner-Autio.

Arvontalähetyksen rakennetta ja sen elementtejä on tehty aiempaa elämyksellisemmäksi. Jokainen lottolähetys käsikirjoitetaan erikseen. Ohjelman keskiössä oleva lottoarvontaosuus säilyy nykyisellään. Uuden aiempaa hieman pidennetyn lähetyksen merkittävimpiä uudistuksia on joka viikko vaihtuva vieras.