Kurvi-Kim teki paluun! Muhkea rintavako nousi pääosaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Esikoislapsensa taannoin synnyttänyt realitykurvitar Kim Kardashian on jatkuvassa julkisuuden valokeilassa, sillä haluaahan suuri yleisö tietää, koska neito saa viimein raskauskilonsa lopullisesti hallintaan. Julkkis on kertonut haaveilevansa vielä Playboy-kuvauksista.

Nyt Kim on osallistunut muotisuunnittelija-räppärimiehensä Kanye Westin kanssa Pariisin muotiviikoille. Tapahtuma olisi ehkä pitänyt nimetä uudelleen muotoviikoiksi, sillä Givenchyn muotinäytöksessä aitiopaikalla istunut Kardashian oli asussaan varsinainen näky. Tähti oli verhonnut uhkean vartalonsa seksikkääseen mustaan mekkoon, joka ei rintoja peitellyt.

Viimeksi Kim esiintyi Playboy-lehdessä vuonna 2007. Kaunotar pisti kunnon treenit päälle heti Nori-vauvan synnytyksen jälkeen ja on todella hoikistunut silmissä viime kuukausina. Vielä neitokaisella on kuitenkin matkaa Playboy-kuviin.