Snoop Lion lahjoittaa rahaa surmatun tytön perheelle: ”Meidän täytyy tehdä muutos”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen rap-legenda Snoop Dogg tunnetaan nykyisin nimellä Snoop Lion. Mies on tehnyt viime aikoina runsaasti yhteistyötä lukuisten eri tyylilajeja edustavien artistien, kuten Miley Cyrusin, Eddie Murphyn ja Rita Oran kanssa.

Räppäri The Gamen uutisoitiin vastikään lahjoittavan 10.000 dollaria ampumavälikohtauksessa surmansa saaneen kuusivuotiaan Tiana Ricksin perheelle. Nyt myös Snoop Lion on ilmoittanut aikovansa lahjoittaa perheelle rahaa, jotta nämä pystyisivät maksamaan kuolleen tyttärensä hautajaisten aiheuttamat kustannukset. TMZ-verkkosivuston mukaan Snoopin lahjoitussumma olisi 2.000 dollaria, eli noin 1.500 euroa.

– Pienten kuusivuotiaiden tyttöjen ei kuuluisi joutua ammutuksi. Mutta sitä tapahtuu… Liikaa kyyneleitä vuodatetaan, liian monet nuoret menehtyvät ennen aikojaan. Meidän täytyy tehdä muutos yhdessä, Snoop Lion kuvaili julkistamassaan tiedotteessa.

Erityisen tapauksesta tekee se, että Snoop Lion ja The Game kannattavat keskenään väkivaltaisesti kilpailevia jengejä. Snoopilla on yhteyksiä Crips-jengin jäseniin, kun taas The Game on liitetty Bloods-jengiin.

41-vuotias Snoop Lion joutui viime vuonna vaikeuksiin Norjassa, kun hänellä oli liikaa käteistä rahaa mukanaan. Britannian viranomaiset ovat poistaneet hiphop-tähti Snoop Doggin porttikiellon maahan, ja artisti pääsi taannoin esiintymään Britanniassa ensimmäistä kertaa vuosiin. Sittemmin Hollanti kuitenkin kielsi artistia saapumasta maahan ja tämän johdosta Snoop joutui perumaan keikkojaan puukenkämaassa.