Harry Styles rysän päältä kiinni – nettikuva paljasti lemmenhetken

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

One Direction -yhtyeen laulajakomistus Harry Styles on deittaillut viime ajat mallikaunotar Cara Delevingneä. Pari nähtiin yhdessä muun muassa teatterideiteillä. Sittemmin kuviot on vedetty kuitenkin uusiksi.

Harry Styles kiertää tällä hetkellä yhtyeensä kanssa Australiassa. Hän iski äskettäin malli Paige Reiflerin, ja parin yhteiset hetket tallennettiin kameralle. Eräässä otoksista lattialla istuva mies suutelee tyttöä. Kuvassa ei paljasteta tähden kasvoja, mutta herran epäillään olevan Styles.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Stylesin tutun Walter Martinezin julkaisemat kuvat ovat herättäneet raivoryöpyn One Direction -faneissa. Ihailijat ovat tylyttäneet Paigea tämän Instagram-tilillä ja haukkuneet neitoa muun muassa ä*mäksi, uutisoi Daily Mail -sivusto. Cara Delevingnen ja Harryn suhteen kohtalosta ei ole tietoa.

Vielä jokin aika sitten pari kuvattiin teatterideiteillä Lontoossa. Twitter-palvelussa julkaistuissa kuvissa Harry ja Cara näyttivät nauttivan toistensa seurasta. Heidän suhteensa on herättänyt epäilyjä alusta asti, sillä pari on ollut aiemminkin liian kiireinen seurustellakseen vakavasti yhdessä.