Idols-koelaulu maksoi miehelle 10 000 euroa: ”Idea lähti kännissä saunassa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen suomalaiset televisiokatsojat hämmästelivät televisioruuduissa poikkeuksellista Idols-koelaulua, kun 26-vuotias helsinkiläinen Jani ”Avalon” Kinnunen paljasti miksi saapui paikalle. Hän oli nimittäin lyönyt kaverinsa kanssa 10.000 eurosta vetoa jatkopaikan puolesta.

Kuva: MTV3
Kuva: MTV3

Stara tavoitti DJ:nä ja konemusiikkiartistina työskentelevän Kinnusen puhelimitse ja tiedusteli tempauksen taustoja. Perinteiseen tapaan tämäkin vedonlyönti sai alkunsa saunaillassa.

– Kännissä. Oltiin jätkien kanssa saunaillassa ja jätkät sanoivat, että sä osaat laulaa ja kysyi et mikset mene Idolsiin? Sanoin, ettei siinä ole mitään järkeä. Ne lässytti siinä aikansa ja sanoi että lyödään 10.000 vetoa, että meet sinne. Siitä se sitten lähti kännissä saunassa, Jani Kinnunen kertoi Staralle.

Vetoa lyötiin siitä, pääseekö Jani jatkoon esittämällään Guns’n Roses -yhtyeen Patience-hitillä. Huonosti kävi, sillä kaikkien tuomarien mielestä taidot eivät riittäneet jatkopaikkaan. Vierailu tuli siis kalliiksi. Kavereiden kanssa ei ole vielä ehditty sopia maksujärjestelyistä.

– Mä en ole vielä saanut maksuaikaa. Toivottavasti pojat on armeliaita, että sanovat, että maksa sitten kun voit. Tai sitten, ettei tarvise maksaa ollenkaan. Jos mä olisin päässyt jatkoon, niin en olis vaatinut kavereilta rahoja. Toivon mukaan niilä olis ymmärrystä siihen.

Jani Kinnunen työstää parhaillaan esikoisalbumiaan artistinimellä Jani Avalon. Fire on the Dancefloor -niminen levyllinen electrohousea on määrä julkaista joulukuussa.