Näin Venäjällä: Lada kuin Kiviset ja Soraset -sarjasta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kivikaudelle sijoittuva Kiviset ja Soraset -animaatiosarja muistetaan esimerkiksi hahmojen kulkuneuvoista. Piirrossarjan tähdet kulkivat kivisillä kaduilla kulkuneuvoilla, joiden pohjista tulee jalat maahan. Nyt Venäjällä kulkee samalla tyylillä etenevä Lada.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Venäläisten videot ovat ennenkin aiheuttaneet naurunpyrskähdyksiä netinkäyttäjissä. Nyt YouTube-videolla esitellään punainen Lada, joka kulkee jalkavoimalla. Renkaiden päällä olevan auton lattiassa on reikä, josta kuljettaja voi työntää jalkansa maata vasten. Videon nimi on venäjäksi Flinstones esikuvansa mukaan.

Esittelimme hiljattain videon venäläisen parkkipaikan meiningistä, jossa yksikään auto ei osunut parkkiruutuun. Pystyisiköhän tämän patikkakyydillä kulkevan ajoneuvon kuljettaja parempaan suoritukseen, koska vauhtikin on varmasti moottoriajoneuvoa pienempi?