Suomalaisnaisten pettämisen syyt selvitettiin – tässä tulos

Lifestyle · Stara.fi

Varatuille tarkoittu treffisivusto Victoria Milan selvitti, missä asioissa pettäjänaisten rakastaja on aviomiestä parempi. Vastausten perusteella uskottomat naiset hakevat salaromansseistaan ennen kaikkea huomiota.

Treffisivusto Victoria Milan selvitti syyskuun lopussa syitä suomalaisten naisten pettämiselle. Palvelun naisasiakkaita pyydettiin arvioimaan aviomiehen ja rakastajan paremmuutta eri osa-alueilla. Naisten keskeisin syy uskottomuudelle on tarve saada huomiota vastakkaiselta sukupuolelta.

Vastauksissa korostui, että naisten uskottomuus on harvemmin pinnallista sorttia. Naisista lähes 60 prosenttia piti aviomiestään rakastajaansa komeampana ja parempi vartaloisena.

– Naisille uskottomuus on harvemmin mikään egotrippi. Naispuoliset asiakkaamme hakevat rakastajaa siksi, että voisivat tuntea itsensä jälleen halutuksi. He haluavat mieheltä huomiota. Jos sitä ei saa kotoa, se etsitään esimerkiksi palvelumme kautta, Victoria Milanin perustaja Sigurd Vedal kertoo.

Aviomiehet tarjosivat vastausten perusteella naisille ennen kaikkea turvallisuutta. Victoria Milanin kyselyssä kerrotaan muun muassa, että naiset luottavat enemmän kumppaniinsa kuin rakastajaansa. Treffisivuston perustajan mukaan tämä kertoo siitä, että pettävä nainen hakee uskottomuudesta harvemmin uutta suhdetta.

– Palvelumme on valtaosalle piristysruiske raskaassa arjessa eikä mikään harrastus. Pitkään jatkuneet ongelmat parisuhteessa hellittävät hetkeksi, kun rakastaja vastaa patoutuneisiin tarpeisiin. Se voi antaa voimavaroja myös suhteen korjaamiseen, Vedal arvioi.