Uskomaton siltaviritelmä Venäjällä – uskaltaisitko ajaa tästä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Itänaapurissamme Venäjällä infrastruktuurin taso on tunnetusti valovuosien päässä länsimaista, ja erityisesti maantiet ovat usein kuin perunapeltoja. Tuore video osoittaa, että myös sillat kuuluvat samaan sarjaan, sillä he eivät ole kovinkaan turvallisen näköisiä viritelmiä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

YouTube-videolla nähdään miten henkilöauto ylittää Nadym-joen yli rakennetun ponttoonisillan. Ilmeisesti tämänkään tilapäisen sillan rakentaminen ei ole mennyt suunnitelmien mukaan, sillä sillan toinen puoli on vajonnut jo syvälle veteen. Henkilöauto kykenee hädin tuskin ylittämään joen ponttoonisiltaa pitkin.

Kuorma-autoilta on pääsy sillalle kielletty, mutta venäläiseen tyyliin tieliikenteessä sääntöjä ei ole tehty noudatettavaksi. Siten sillalle eksyykin henkilöauton kanssa samaan aikaan muhkea kuorma-auto, jonka painon alla ponttoonisilta vajoaa syvälle jokeen ja autot uppoavat sen mukaan.