Coolion pahoinpitelysyytteet hylättiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmankuulu hiphop-legenda Coolio tunnetaan parhaiten Gangsta’s Paradise -jättihitistään. Taannoin viisinkertainen Grammy-voittaja ilmoitti aikovansa huutokaupata oikeudet kaikkiin uransa aikana julkaistuihin kappaleisiin. Mies haluaa keskittyä uuteen intohimoonsa, ruoanlaittoon, ryhtymällä ammattikokiksi.

Coolio pidätettiin huhtikuussa kotiväkivallasta epäiltynä, sillä tähden tyttöystävä Anabella Chatman väitti tämän pahoinpidelleen häntä. Nyt syytteet räppäriä kohtaan on kuitenkin hylätty. TMZ-verkkosivuston mukaan syyttäjät ilmoittivat, ettei heillä ole tarpeeksi Anabellan väitteitä puoltavaa todistusaineistoa. Naisen kerrotaan myös muuttaneen kertomustaan lukuisia kertoja.

Yhdysvaltalainen rap-tähti Coolio on pokannut kaikki mahdolliset palkinnot Grammysta alkaen ja näytellyt kymmenissä elokuvissa ja lukuisista televisiosarjoissa. Coolio on julkaissut yhteensä yhdeksän studioalbumia, joista uusimmalla, vuonna 2009 ilmestyneellä From The Bottom 2 The Top -levyllä taustavoimina toimivat Oscar-voittaja Ennio Morricone ja DJ-tuottaja Paul Oakenfold.