Nyt on härski asu! Kimin valtava kaula-aukko loksautti miesten leuat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen realitykaunotar Kim Kardashian vetäytyi hetkeksi sivuun julkisuudesta sen jälkeen, kun hän synnytti kesällä esikoislapsensa. Nyt Kardashianien klaanin tunnetuin jäsen on tehnyt jälleen näyttävää paluuta julkisuuteen.

Kim on osallistunut muotisuunnittelijanakin nimeä tehneen poikaystävänsä, räppäri Kanye Westin kanssa Pariisin muotiviikoille. Hänet kuvattiin jo aikaisemmin varsin paljastavassa asuvalinnassa, mutta nyt Kim on mennyt vielä pidemmälle. Tähden tuorein kaula-aukko ei nimittäin todellakaan jättänyt liikaa mielikuvituksen varaan.

Kim Kardashian paljasti taannoin, että olisi valmis jälleen esiintymään alastonkuvissa. Viimeksi Kim esiintyi Playboy-lehdessä vuonna 2007. Realitykaunotar tulee pian toimimaan myös ääninäyttelijänä American Dad -animaatiosarjassa, jossa hän esittää avaruusolentoa.