Lisa Hochstein korosti poveaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Täydelliset naiset -televisiosarjan suosio synnytti muutama vuosi sitten joukon sen konseptia seuranneita realitysarjoja. Miamiin sijoittuvassa Real Housewives of Miami -sarjassa nähtiin Playboy-lehdessäkin aikoinaan poseerannut Lisa Hochstein.

Nyt 30-vuotias realitytähti on osallistunut New Yorkissa sijaitsevan TAO-ravintolan avajaisbileisiin, jonne hän oli pukeutunut melko näyttävään cocktail-mekkoon. Asun rintamusta ei voinut kritisoida ainakaan liian peittäväksi.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Mallina ja realitytähtenä tunnetuksi tullut Lisa Hochstein pääsi mukaan The Real Housewives of Miami -realitysarjaan oman malliuransa ja varakkaan aviomiehensä, plastiikkakirurgi Lenny Hochsteinin myötä. Osansa kiinnitykseen oli tosin myös sillä, että Lisa Hochstein poseerasi aikoinaan myös Playboy-lehden nakumallina.