Marianne teinivaimon ylisuurista silikoneista: ”Kyllähän se räjähtää käsiin”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viihdelehdissä on viime aikoina seurattu tarkasti teinivaimo Courtney Stoddenin muotoja, sillä jo valmiiksi muodokkaana tunnettu kohujulkkis hankki taannoin itselleen silikonirinnat. Tulos oli kuitenkin kaikkea muuta kuin tyylikäs.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Taannoin Britannian julkkisten Big Brotherissa ihmeteltiin, kun Courtney Stoddenin jättirinnat muuttuivat väriltään purppuraksi, kun rintojen verenkierto häiriintyi liian suurten silikonien takia. Suomalainen kohublondi Marianne Kallio kommentoi Staran haastattelussa Stoddenin tapausta.

– Siinä on riski, että jos sä otat liian isot implantit, ne voi sujahtaa kainaloon. Kun ihokudos venyy ja veri ei kierrä, rintojen väri voi muuttua. Se riippuu paljon siitä, kuka leikkauksen tekee.

– Stoddenin rintojen suhteen voi sanoa, että jos sä laitat liikaa täytettä rintoihin, niin kyllähän se räjähtää käsiin koko homma. Leikkauksen lopputulos riippuu ruumiinrakenteesta ja rintakudoksesta. Tisseihin voi tulla raskausarpia. Ei kannata isontaa rintoja liikaa kerralla. Jos haluaa isoa kokoa, niin kannattaa edetä pikkuhiljaa, että iho venyy vähitellen.