Sukellusvene ilmestyi keskelle Milanon keskustaa – katso hämmentävä kuva

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalaiset saivat ihmetellä muutama vuosi sitten Tampereen Ratinan suvantoon ilmestynyttä ”venäläistä sukellusvenettä”, joka paljastui teekkaripilaksi ja laivayhtiön mainokseksi. Nyt hieman samankaltainen näky on herättänyt hämmennystä Italian Milanossa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Milanon asukkaat saivat tiistaina 1. lokakuuta ihmetellä kaupungin vanhaan kaupunkiin ilmestynyttä sukellusvenettä. Alus näytti nousseen pintaan katukivetyksen läpi ja vahingoittaneen samalla läheistä autoa. Outo näky ikuistettiin nopeasti valokuviin, jotka levisivät internetissä.

Keskelle kaupunkia ilmestynyt sukellusvene paljastui sittemmin mainostempaukseksi. Asialla oli Europ Assistance IT -niminen vakuutusyhtiö. ”Sukellusvene” oli osa yhtiön Protect your life -mainoskampanjaa.