Menestyskirjailija Tom Clancy kuoli 66-vuotiaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin kirjailijoihin jo vuosikymmenten ajan lukeutunut Tom Clancy on kuollut 66-vuotiaana. Asiasta uutisoineen CNN-uutiskanavan mukaan perhe ja kustantamo ovat vahvistaneet asian. Kirjailijan kuolinsyytä ei ole vielä kerrottu julkisuuteen.

Tom Clancy julkaisi urallaan lukuisia hittikirjoja, joista menestyneimpiin lukeutuu muun muassa Punaisen lokakuun metsästys. Siitä ja monista muista Clancyn kirjoista tehtiin menestyksekkäitä Hollywood-elokuvia, kuten Näkymätön vihollinen ja Peloista pahin. Punaisen lokakuun metsästys -elokuvan pääosassa nähtiin aikoinaan Sean Connery ja Näkymätön vihollinen -elokuvan pääosassa oli Harrison Ford.

Elokuvien lisäksi kirjoista tehtiin myös useita suosittuja tietokone- ja konsolipelejä sekä lautapelejä. Kirjoista 17 nousi The New York Timesin kokoamalle Best Seller -listalle. Clancyn viimeinen kirja Command Authority on määrä julkaista joulukuussa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat