Courtney Stoddenin silikonit todellinen näky shoppaillessa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Teinivaimoksi tituleerattu Courtney Stodden vieraili jokin aika sitten Britannian julkkisten Big Brother -talossa. Neitokainen pukeutui siellä paljastaviin asuihin, jolloin muut asukkaat ja katsojat huomasivat purppuranvärisiksi muuttuneet rinnat.

Syynä värimuutokseen olivat liian suuret silikonit, jotka venyttivät ihon äärimmilleen. Nyt Courtneyn povi on taas päässyt huomion keskipisteeksi. Tällä kertaa neito oli shoppailemassa Santa Monica Boulevardilla valkoiseen, avokaulaiseen minimekkoon sonnustautuneena.

Courtney Stodden on laittanut käyntiin musiikkiuraansa esiintymällä neljällä eri singlellä. Viimeisin kappaleista on Reality, josta kuvattiin seksikäs musiikkivideo. Aviomies Doug Hutchison tukee neidon vierellä hänen edesottamuksiaan, vaikka esimerkiksi BB-talovierailun huhuttiin huolestuttaneen miestä todenteolla. Siippa pelkäsi Courtneyn jättävän hänet.