Hätäkeskus nauroi miehen puhelulle – kertoi tyttöystävän olevan liekeissä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kun ihminen on sellaisessa tilassa, että kaikki hänen suorituksensa menevät putkeen, elämä hymyilee ja jokainen liike onnistuu täydellisesti, voidaan hänen sanoa olevan liekeissä tai tulessa. Yhdysvalloissa ”on fire” voi myös tarkoittaa eroottisesti latautunutta.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Eräs hätäkeskusvirkailija ei ymmärtänyt, että liekeissä oleva ihminen voi oikeasti olla myös hengenvaarassa. Lalo Delgado pöyristyi suunniltaan, kun hän soitti 911-hätänumeroon apua saadakseen. Mies oli kertonut, että hänen autonsa oli syttynyt tuleen ja hänen tyttöystävänsäkin oli tulessa.

Hätäkeskuksen puhelinvirkailija oli kysynyt, että oliko hänen tyttöystävänsä edelleen liekeissä, ja kun Lalo vastasi ”ei”, toisti virkailija miehen sanoman ja puhelun taustalta kuului selvää naurua. Hätäkeskusvirkailijan törkeä käytös nousi uutisiin ja puhelinnauhaa soitettiin useissa eri medioissa. Nauhalta kuulee selvästi, kuinka virkailija naurahtaa ja myös hänen taustallaan hekotellaan kovaäänisesti. Harva tahtoisi kokea samanlaista reaktiota hädän keskellä.