Jennifer Lawrence painoaan arvosteleville: ”Painukaa v***uun”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jennifer Lawrence äänestettiin hiljattain maailman kolmanneksi seksikkäämmäksi naiseksi elokuvalehti Empiren äänestyksessä. Silti näyttelijäneitokaista on moitittu joskus liian pulskaksi Hollywoodin maailmaan ja perustähden muottiin.

Jennifer Lawrence tarjoaa viettelevää katselunautintoa niin valkokankailla kuin lehtien sivuillakin. Nyt näyttelijä poseeraa brittiläisen Harper’s Bazaar -lehden marraskuun kansikuvassa. Jennifer paljastaa saman lehden haastattelussa, että häntä on usein haukuttu ylipainoiseksi.

– Jos joku yrittää kehoittaa minua laihduttamaan, kehoitan häntä painumaan v*ttuun, Jennifer napauttaa haastattelussa.

Jennifer on saavuttanut suurta menestystä lyhyessä ajassa. Äskettäin talouslehti Forbes listasi hänet maailman toiseksi eniten tienaavaksi naisnäyttelijäksi, sillä hän kerrytti yhden vuoden aikana omaisuuttaan 25 miljoonalla dollarilla. Lisäksi neitokainen niittää suitsutusta kollegoiltaan siitä, että hän on harvinaisen aito ja lahjakas, vaikka hän ole koskaan opiskellut näyttelemistä.