Joukkopako jatkuu: Kaksi asukasta jätti Big Brotherin kesken!

Big Brother · Stara.fi

Suomen julkkisten Big Brother -tuotantokausi on kärsinyt koko kauden ajan akuutista julkkispulasta, joka on vain pahentunut kauden kestäessä. Talosta on nimittäin poistunut ennen aikojaan valtava määrä asukkaita, ja taas tänään ennenaikaiset kotiinlähdöt saivat jatkoa. Nyt kahdella asukkaalla.

Taloon vasta äskettäin aikaisempia ennenaikaisesti poistuneita asukkaita korvaamaan tullut ex-uimarin ex-vaimo Susanna ingerttilä on tänään poistunut talosta. Samalla talosta lähti myös hänen mukanaan tullut lemmikkikoira Daisy.

Koiran ilmestyminen taloon aiheutti jo tuoreeltaan runsaasti ihmetystä. Tuotanto ei ollut nimittäin ymmärtänyt, että osa asukkaista on koirille allergisia. Ennenaikaiseen lähtöön vaikutti kuitenkin osaltaan eilen nähty ilotulitus, jota koira säikähti perinpohjin. Ohjelman tuottaja Mikko Räisänen pahoitteli tapahtunutta ohjelman verkkosivuilla.