Tätä seksikkäämmäksi hampurilaismainos ei mene – Miss Alabama panee parastaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Miss Alabama Katherine Webb kertoi taannoin julkisuudessa vaarallisesta dieetistään, jossa hän nautti päivittäin vain 1.120 kilokaloria upean figuurinsa säilyttääkseen. Ravintoterapeutti torui, ja käski syömään enemmän.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Ja Katherine teki työtä käskettyä – ainakin kuvainnollisesti. Webb tähdittää uusinta Carl’s Jr -hampurilaisketjun mainosta, jossa hän esiintyy mustaan toppiin ja minihameeseen pukeutuneena. Hampurilaisen syöminen on hikistä puuhaa, kuten myös voi päätellä tähden rintamukselle kohonneista hikikarpaloista.

Neitokaisen mainos on kuvattu jalkapallo-ottelussa. Webb nousi jokin aika sitten yllättäen nettitähdeksi, kun hän oli seuraamassa BCS National Championship -sarjan ottelua. Pelissä otelleen Alabaman joukkueeseen kuuluvan AJ McCarronin tyttöystävä päätyi televisioinnin ohjaajan käskystä alituisesti televisiokuviin ottelun aikana, minkä ansiosta hän sai hurjan määrän Twitter-seuraajia.