Tätä seksikkäämmäksi hampurilaismainos ei mene – Miss Alabama panee parastaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Miss Alabama Katherine Webb kertoi taannoin julkisuudessa vaarallisesta dieetistään, jossa hän nautti päivittäin vain 1.120 kilokaloria upean figuurinsa säilyttääkseen. Ravintoterapeutti torui, ja käski syömään enemmän.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Ja Katherine teki työtä käskettyä – ainakin kuvainnollisesti. Webb tähdittää uusinta Carl’s Jr -hampurilaisketjun mainosta, jossa hän esiintyy mustaan toppiin ja minihameeseen pukeutuneena. Hampurilaisen syöminen on hikistä puuhaa, kuten myös voi päätellä tähden rintamukselle kohonneista hikikarpaloista.

Neitokaisen mainos on kuvattu jalkapallo-ottelussa. Webb nousi jokin aika sitten yllättäen nettitähdeksi, kun hän oli seuraamassa BCS National Championship -sarjan ottelua. Pelissä otelleen Alabaman joukkueeseen kuuluvan AJ McCarronin tyttöystävä päätyi televisioinnin ohjaajan käskystä alituisesti televisiokuviin ottelun aikana, minkä ansiosta hän sai hurjan määrän Twitter-seuraajia.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat