Kelly Osbourne vihitään Englannissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rintojaan roimasti kasvattanut Kelly Osbourne meni hiljattain kihloihin pari vuotta hänen kainalossa viihtyneen julkkiskokki Matthew Mosshartin kanssa. Pari suunnittelee parhaillaan viktoriaanisia häitä, jotka pidetään Englannissa.

Kelly ja Matthew tahtovat ilmeisesti solmia avioliiton ennen ensimmäistä lasta, ja pariskunta suunnittelee perinteisiä häitä. Heidän tiedetään myös haaveilevan jälkikasvusta, joten vihkiminen on nyt ajankohtaisempaa kuin koskaan aiemmin.

Hääsunnitteluista vastaava Sharon Osbourne on Femail Firstin mukaan järjestämässä viktoriaanisia häitä, jotka tullaan pitämään perheen Buckinghamshiren kodissa. Sharon on avioliitosta innoissaan, koska hän rakastaa Kellyn kihlattua suuresti.

– Matthew tekee tyttäreni aidosti onnelliseksi ja siksi myös minä olen onnellinen, Sharon myönsi.

Kelly kertoi vasta hiljattain haluavansa kasvattaa lapset Englannissa, koska neitokainen ei tahdo lapsilleen Yhdysvaltojen aksenttia. Kelly Osbourne on pudottanut viime vuosien aikana roimasti painoaan. Hänen kihlattunsa on auttanut painonpudotushaasteessa.

Julkkiskokki Matthew on kertonut tienneensä jo alussa Kellyn olevan hänelle ”se oikea”. Osbourne on ylistänyt Mosshartin uhrauksia, sillä mies muutti hänen takiaan New Yorkista Los Angelesiin ja jätti tutut ympyränsä uuden rakkauden takia.