Kim Kardashian ahtoi peppunsa PVC-hameeseen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kim Kardashian vietti synnytyksensä jälkeen paljon aikaa omissa oloissaan, mutta hän palasi vastikään virallisesti julkisuuteen. Ensiesiintyminen tapahtui viime viikonloppuna Pariisin muotiviikoilla Kanye Westin rinnalla. Kuten paparazzikuvista jo tuolloin näkyi, kaunotar on laihtunut paljon.

Nyt Kim on ikuistettu kävelemässä romanttiselle päivälliselle räppärin seurassa. Pariskunta viettää edelleen aikaansa Pariisissa. 32-vuotias Kim oli valinnut ylleen Costes-ravintolaan valkoisen t-paidan ja tiukan nudenvärisen kynähameen, joka korosti vartalon muodokkuutta.

Kardashian värjäsi taannoin hiuksensa vaaleammiksi ja on sittemmin nähty julkisuudessa beigeissä ja ruskeansävyisissä asuyhdistelmissä. Muotitaituri suosii edelleen myös mustaa ja valkoista, joihin hän yhdistelee usein isoja ja näyttäviä kultakoruja. Poikaystävä Westin on kerrottu halunneen muokata neidostaan tyylikkäämmän julkkiskaunottaren.