Naisia on huijattu! Myös miehet teeskentelevät orgasminsa – syykin paljastui

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kaikki tietävät, että naiset saattavat joskus teeskennellä orgasmejaan. Taitava rakastelija kuitenkin huomaa, koska neitokainen saavuttaa kliimaksinsa aidosti ja koska kyseessä on pelkkä huijausyritys. Kukapa olisi kuitenkaan arvannut, että myös miehet saattavat sortua tähän alhaiseen temppuun?

Jos ei saa aidosti orgasmia, niin miksi se pitää teeskennellä? Että saisi toiselle hyvän mielen? Jotta ei tarvitsisi enää harrastaa seksiä? Syitä voi olla monia, mutta DatingAdvice.comin toteuttaman kyselyn mukaan peräti 22 prosenttia miehistä tunnustaa, että ovat pelkästään esittäneet saavansa siemensyöksyn, The Stir -lehti paljastaa.

Psykologi Seth Meyersin mukaan suurin syy teeskentelemiseen on se, ettei teeskentelemisen takia joudu keskustelemaan seksiin liittyvistä ongelmista. Mikäli mies ei saa orgasmia, mielletään se yleensä kielivän jostain viasta – oli se sitten vehkeessä, pään sisällä tai naisessa.

Tosi asia kuitenkin on, että seksi ei ole suorittamista vaan yhteistä nauttimista. Siitä tulee jutella avoimesti ilman syyllistämistä tai spekulointia. Kun asiassa ollaan rehellisellä pohjalla, saattaa se tajunnanräjäyttävä orgasmikin nasahtaa nopeasti – ja aidosti.