Nainen, älä tee näitä virheitä ensitreffeillä!

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Treffioppaita on olemassa vähintäänkin yhtä paljon kuin on treffailijoitakin.Toiset neuvovat ensitreffeille mahdollisimman paljon yhteistä toimintaa, kun osa patistaa kumppanuksia keskustelemaan ja vaihtamaan ajatuksia pintaa syvemmältä.

Femail Firstin asiantuntijat jakelevat auliisti treffivinkkejä, ja jälleen heidän tiiminsä on paljastanut kymmenen mokaa, joita naisen tulisi välttää elintärkeillä ensitreffeillä. Ohjeistus lähtee käyntiin perinteisestä asuvinkistä, jossa kehoitetaan, että treffeille kannattaa pukeutua siististi, mutta siten, ettei kuitenkaan tee itsestään halvan näköistä ja paljasta kerralla liikaa.

Ensitreffeillä ei myöskään kannata mennä elokuviin. Hiljaisessa ja pimeässä salissa on hankala tutustua deittiin. Uuden tuttavuuden kunniaksi ei myöskään kannata vetää kännejä ainakaan ensitreffeillä. Humalainen nainen on harvan miehen mielestä viehättävä, vaikkakin pieni hiprakka saattaa tuntua rentouttavalta.

Entäpä ne entiset sussut? Absoluuttisen kielletty puheenaihe! Existä ei kannata jauhaa ainakaan ensitreffeillä ilman, että kumppani sattuu kysymään jotain aiheesta. Silloinkin asiasta voi mainita tyylikkäästi ja pintapuolisesti. Entisen kumppanin haukkuminen ja sydänsuruista vuodattaminen ei tee kovinkaan kiehtovaa vaikutusta.

Naisten ei myöskään tule tentata treffiseuralaista konekiväärikuulustelun tavoin. Yhteisen sävelen löytää helpommin keskustelemalla ja mielipiteitä avoimesti vaihtamalla. Ei myöskään kannata olla yli-innokas ja tunnustaa rakkauttaan viisi minuuttia treffien aloittamisen jälkeen. Toki voi kertoa, jos toinen viehättää kovasti, mutta ehkäpä ihan naimisiinmenosta ei kannata jutella. Sama pätee myös lasten tekemiseen. ”Oi, olisit täydellinen isä tuleville lapsilleni”, pelästyttää miehet käpälämäkeen.

Perinteisesti mies maksaa treffien viulut, mutta nykynaiselta olisi edes kohteliasta ehdottaa, että voisiko myös hän jakaa loppulaskun kustannuksia. Uros saattaa yllättyä tästä pelinaisen liikkeestä ja kunnioittaa elettä suuresti. Suurin virhe lienee kuitenkin se, että rahaa ystävänsä treffeille mukaan. Mies on tullut tapaamaan naista, ei hänen kavereitaan.