600 teinin kotibileistä kaaos miljoonatalossa – Facebook-kutsu oli paha virhe

Lifestyle Viihdeuutiset · Stara.fi

Useimmat vanhemmat kertoivat kotiin viikonlopuksi jääville teini-ikäisille, että talossa ei saa järjestää bileitä vanhempien poissaollessa. Näin teki myös eräs lontoolainen äiti, joka lähti matkalle. Lopputulos oli kuitenkin täysin toinen, kun miljoonatalossa syntyi kaaos.

17-vuotias teinipoika päätti kutsua reilun miljoonan euron arvoiseen kotiinsa noin 60 ystäväänsä Facebookissa. Kutsu levisi kuitenkin aivan liian laajalle yleisölle ja lopulta Pohjois-Lontoon Highgatessa sijaitsevaan taloon saapui arviolta 600 nuorta, joista valtaosa oli kuokkavieraita. Monet saapuivat paikalle vain tuhotakseen taloa.

Lopulta bileet saatiin päättymään vasta poliisien saavuttua paikalle, Daily Mail raportoi. Taloon kohdistuneiden tuhojen arvoksi arvioidaan noin 30.000 euroa. Yksi tyttö kuljetettiin sairaalaan alkoholimyrkytyksen takia ja paikalta takavarikoitiin suuri määrä ilokaasuampulleja.