Jennifer Nicole Leen bikinien alaosa valahti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaisjulkkis Jennifer Nicole Lee on paparazzien lemmikki siksi, että hän liikkuu usein paljastavissa bikiniasuissa kotikaupungissaan Miamissa. Perheenäiti on tottunut paljastelemaan pintaa kuvaajille sekä tahallaan että tahattomasti.

Eilen Jennifer kuvattiin uimarannalla Miamissa näyttävissä värikkäissä bikineissä. Ilmeisesti bikinien narut olivat hieman löysällä, sillä Jennifer vilautteli takamustaan vesileikkien lomassa.

Jennifer Nicole Lee laihdutti aikanaan 32 kiloa, koska kyllästyi synnytyksen jälkeen kertyneisiin liikakiloihinsa. Hänellä on italialaiset juuret, ja neito vietti lapsuuttaan muun muassa New Yorkissa ja Tennesseessä. Tähti nähdään myös Pain and Gain -elokuvassa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat