Kim Kardashian lähetti terveisiä taivaaseen – julkaisi harvinaisen perhekuvan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rikkaat Kardashianit -realitysarja nosti Los Angelesissa elävät kauniit ja rohkeat sisarukset julkisuuden parrasvaloihin vuonna 2007. Kyseessä on huippuasianajaja Robert Kardashianin leskestä Kris Jenneristä ja hänen jälkikasvunsa elämästä kertova televisiosarja.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Isä-Kardashianin kuolemasta tuli äsken kuluneeksi kymmenen vuotta. Robert Kardashianin lapset Kourtney, Kim, Khloe ja Rob ovat eläneet vuodesta 1991 äitinsä ja hänen uuden aviomiehen Bruce Jennerin kanssa. Kardashianeilla on myös kaksi uutta sisarusta Kendall ja Kylie Jenner. Kardashianin neljä lasta vaalivat kuitenkin edesmenneen isänsä muistoa ja nyt Kim Kardashian on julkaissut Robertin kuolinpäivän kunniaksi perhepotretin Instagramiin.

– Minulla on sinua ikuisesti ikävä isä. En voi uskoa, että kuolemastasi on kulunut 10 vuotta. En ole päivääkään ajattelematta sinua ja toivon, että olisit vielä täällä. Niin monta uskomatonta asiaa on tapahtunut poismenosi jälkeen, kunpa olisit päässyt jakamaan ne kaikki. Tiedän kuitenkin, että katselet siellä meitä suojellen ja elämässä ohjaten, Kim kirjoitti kuvan yhteyteen.