Joanna Krupa bikinivartalo timminä – sen kyllä huomasi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

34-vuotias Joanna Krupa on puolalaisamerikkalainen malli ja näyttelijätär. Hänet tunnetaan The Real Housewives of Miami -realitysarjasta. Huomiota ovat saaneet mediassa myös tähden parisuhdekuviot. Hän meni naimisiin kesällä liikemies Romain Zagon kanssa.

Joanna ikuistettiin jokin aika sitten myös bikinikuviin, joissa hän ottaa aurinkoa bikineissä. Krupa yhdisti punaisen bikiniyläosan leopardiprinttisiin housuihin. Tähti viettää selkeästi aikaansa kuntoilun parissa, sillä hänen rantakuntonsa oli sen verran hyvä.

Joanna on esiintynyt elokuvissa, kuten Planet of the Apes, Max Havoc: Curse of the Dragon, Scary Movie 4, Ripple Effect ja Skinner Box. Krupa ja pitkäaikainen poikaystävä Zago menivät naimisiin kesäkuussa Kaliforniassa. Häät maksoivat noin miljoona dollaria. Pari oli jonkin aikaa erossa erimielisyyksien takia, kunnes palasi takaisin yhteen.