Kim Kardashian ottaa pesäeroa perheeseensä?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Realitykaunotar Kim Kardashian ja rap-artisti Kanye West saivat kesäkuussa esikoislapsensa Northin. Kim palasi taannoin julkisuuteen vietettyään hiljaiseloa kotonaan. Nyt Kim Kardashian on tehnyt suuren ratkaisun urallaan.

32-vuotias tähti nimittäin erotti pitkäaikaisen tiedottajansa Jill Fritzon. Tähden uutena tiedottajana toimii Ina Treciokas, kun taas Fritzo jatkaa muiden Kardashianin perheenjäsenten edustajana.

New York Post -lehden Kimin uskotaan tempauksellaan ottavan pesäeroa perheeseensä ja heidän reality-imagoon. Tähden päätöksen taustalla kerrotaan olleen hänen poikaystävänsä Kanye Westin antamat neuvot oman PR-tiimin rakentamisesta.

Kim Kardashian paljasti taannoin Rikkaat Kardashianit -sarjassa haluavansa poseerata tulevaisuudessa jälleen alastonkuvissa. Realitytähti esiintyi Playboy-lehdessä vuonna 2007. Lehti julkaisi kuvat uudelleen vuonna 2010. Tuolloin realitytähti katui aikaisempaa päätöstään poseerata alastonkuvissa.