Koirille omat ehkäisyvälineet – mainos leviää verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Koirien ja kissojen intiimi kanssakäyminen tuottaa ajoittain myös ei-toivottuja raskauksia, joiden tuloksena syntyy esimerkiksi sekarotuisia koiria. Lemmikkien ehkäisyyn ei ole kovin montaa tehokasta keinoa, mutta niin sanottu ”leikkaus” vie lisääntymismahdollisuudet lopullisesti.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Nyt verkossa hämmästellään amerikkalaisen eläinsuojelujärjestön mainoskuvaa, jossa lemmikkien omistajia kehotetaan käyttämään koirillaan kondomia. Todellisuudessa kyse on kuitenkin parodiasta eikä kondomeista, sillä ehkäisyvälineitä käytetään vain huomion saajana.

Kampanjalla pyritään lisäämään tietoutta erityisesti koirien leikkauttamisesta, sillä kampanjasivulla kerrotaan, että kastrointi on ainoa toimiva ratkaisu.