George Clooneyn uusi rakas: 33-vuotias huippuseksikäs mallikaunotar!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti George Clooney rankattiin muutamia vuosia sitten useita kertoja maailman seksikkäimmäksi ja halutuimmaksi mieheksi, mutta aivan viime vuosina nuoremmat ovat vieneet listojen kärkisijat. Naisrintamalla hän kuitenkin menestyy edelleen varsin hyvin.

George Clooney erosi taannoin pitkäaikaisesta tyttäystävästään Stacy Keibleristä. Nyt kainalossa on lehtiväitteiden mukaan uusi kaunotar. Us Weekly -lehden mukaan Clooneyn uusi tyttöystävä on 33-vuotias mallikaunotar Monika Jakisic, jonka kanssa 52-vuotias näyttelijä on ollut intiimissä suhteessa jo vuodesta 2004 saakka.

Kroatialaissyntyinen nykyisin Lontoossa asuva Monika Jakisic on tehnyt uraa mallialalla, mutta varsinainen julkkis hän ei kuitenkaan ole – vielä. Oheiset kuvat on ikuistanut losangelesilainen valokuvaaja Marcel Indik, joka on kuvannut Monikaa vuosien ajan.