Nainen on käyttänyt samaa hääpukua 148 kertaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Morsiamen tärkein asia on usein hohtavan valkoinen hääpuku, joka valitettavasti jää usein kaappiin pölyttymään vihkipäivän jälkeen. Moni onkin myynyt pukunsa häiden jälkeen, koska ei löydä sille enää käyttöä. Jennifer Salvage on nainen, joka on raahannut hääpukuaan maailman ympäri viiden vuoden ajan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Tämän naisen puku ei ole ainakaan jäänyt kaappiin viemään tilaa, sillä Jennifer on kuljettanut mekkoa mukanaan peräti 19 eri maassa ja hän on pukenut sen ylleen hääpäivän jälkeen peräti 147 kertaa. Jennifer meni Jeff-miehensä kanssa naimisiin viisi vuotta sitten.

Hääpuku on käynyt ainakin Egyptissä, Islannissa, Kiinassa, Unkarissa ja Italiassa. Pariskunta on ottanut matkoillaan upeita kuvia Jenniferistä kauniiseen mekkoon pukeutuneena. Hänen hääpukunsa maksoi uutena 400 dollaria, eli alle 300 euroa.