Coco esitteli bikinivartalonsa lomakuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nicole Coco Austinin muodot kuuluvat viihdemaailman tunnetuimpiin. Räppäri Ice-T:n vaimo treenaa ahkerasti, ja samalla hän julkaisee usein paljastavia kuvia suoraan kuntosalilta. Nyt neitokainen on kuitenkin ehtinyt välillä suunnata aurinkolomalle.

WhoSay-palvelussa Coco julkaisi kaksi kvuaa, joissa hän keikistelee pienissä bikineissä Turks- ja Caicossaarilla. Coco itse kommentoi peppukuvaansa kysymällä faneiltaan, että eikö kuva heistäkin näytä kuin postikortilta.

Nicole Coco Austin puolusteli taannoin treenaamistaan Instagram-blogissaan. Naisen mukaan hän harrastaa liikuntaa pysyäkseen terveenä. Hänen mukaansa treenaaminen saa kurvit korostumaan entisestään ja muokkaa vartaloa paremman näköiseksi.

LUKIJAKILPAILU: Staran Facebook-sivusta tykkääjien kesken arvotaan 4.10.2017 Huawei Honor 8 -älypuhelin, jossa muun muassa tuplakamera, Dual-SIM ja 5,2 tuuman näyttö. Voit osallistua kilpailuun tykkäämällä Staran Facebook-sivuista. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat