Chantelle Houghton aloitti laihdutuskuurin – tässä lähtötilanne

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen glamourmalli ja realityjulkkis Chantelle Houghton voitti taannoin julkkisten Big Brother -kilpailun. Neitokainen oli kihloissa vapaaottelija Alex Reidin kanssa, mutta pari erosi miehen pettämisen jälkeen. Sittemmin he ovat syytäneet lokaa toistensa niskaan julkisuudessa.

Taannoin Chantelle kertoi aikovansa kohennella ulkomuotoaan kauneusleikkauksilla. Houghton suunnittelee poistattavansa silikoni-implanttinsa leikkauksella, jolla hän saisi F-kupin rinnoistaan pienemmät. Lisäksi hän on päättänyt korjata paikoiltaan menneen leukansa leikkauksella. Tänään lähtötilanne ikuistettiin paparazzikuviin rannalla, jossa realityjulkkis nautiskeli auringosta yhdessä ystäviensä kanssa.

Chantelle Houghton näytteli taannoin julkkista muille kilpailijoille Celebrity Big Brother -ohjelmassa. Hänestä tuli kilpailun voiton myötä miljonääri. Neito avioitui heti kilpakumppaninsa Samuel Prestonin kanssa, mutta liitto päättyi alle vuodessa eroon. Sittemmin hänellä oli myrskyisä suhde vapaaottelija Alex Reidiin, joka tunnetaan myös povipommi Katie Pricen ex-aviomiehenä.