Harry Styles pokasi supermalli Cara Delevingnen?

Viihdeuutiset · Stara.fi

One Directionin laulaja Harry Styles ja brittimalli Cara Delevingne ovat eri lähteiden mukaan deittaileet jo kuukausia. Taannoin Cara julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hänen kainalossaan poseeraa kommandopipoon pukeutunut Harry Styles, mutta sittemmin Harry on kuvattu muidenkin kaunotarten seurassa.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Moni nauroi pariskunnan kuvalle lähinnä siksi, että Caran ja Harryn silmät näyttivät samanlaisilta ja he voisivat olla ulkonäkönsä puolesta vaikka sisaruksia. Suhdehuhut käynnistyivät pari kuukautta sitten, kun pari kävi katsomassa yhdessä Book of Mormon -teatteriesityksen Lontoossa.

Silminnäkijät huomioivat heidän kuiskailevan toisilleen teatterin pimeydessä ja näyttävän läheisiltä. Erään lähteen mukaan pari on nähnyt toisiaan aina samassa kaupungissa ollessaan, mutta heillä ei ole ollut aikaa kokeilla kunnon suhdetta.

Caran myös epäillään empivän suhdetta Stylesin laulajan naistenmiehen maineen takia. Cara ei syty pelimiehiin, sillä hän taannoin torjui itseään huomattavasti vanhemman tähtinäyttelijä Leonardo DiCaprion iskuyritykset Cannesin elokuvajuhlien kosteilla jatkoilla.