Chris Brown seksielämästään: ”8-vuotiaana pystyin tekemään sen”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Chris Brown herätti taannoin hämmennystä metelöimällä Havaijin lomatalossaan järjestämällä isot bileet musiikkivideon kuvausten lomassa. Äänet häiritsivät naapureita, jotka ilmoittivat asiasta vuokraisännälle. Chris selvisi toruilla.

Nyt 24-vuotias Brown on kertonut medialle henkilökohtaisen seksipaljastuksen. Rohkeilla sanoituksilla kappaleissaan leikittelevä solisti on paljastanut aloittaneensa pornon katselun jo nuorella iällä. Hän myös harrasti ensimmäistä kertaa seksiä kahdeksanvuotiaana Tappahannockissa asuvan teinitytön kanssa.

– Asiat ovat eri tavalla maalla. Käymme siellä kuumina. Emme pelkää jutella tytöille, minä en pelännyt. Joten kahdeksanvuotiaana pystyin tekemään sen. Se valmistaa pitkällä juoksulla touhuun, tekee sinusta pedon siinä. Voit olla siinä paras, kertoi Brown The Guardian -lehdelle.

Brown kuuluu musiikkimaailman lapsitähtien joukkoon, sillä hän sai ensimmäisen levytyssopimuksensa jo 12-vuotiaana. Poppari ei omasta mielestään ole mennyt niin sanotusti ihmisenä pilalle sen vuoksi. Hän ei kadu nopeaa aikuiseksi kasvamistaan, vaikka sen tuomat jäljet näkyvät tällä hetkellä esimerkiksi tähden monissa ongelmissa lain kanssa.