Jonas Brothers vastasi homohuhuihin: ”Se on vain stereotypia!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Jokainen poikabändi joutuu jossain uransa vaiheessa tietyn kysymyksen eteen. Kuinka monta bändin jäsenistä on heteroita ja moniko homoseksuaaleja? Ovathan yhtyeiden kappaleet usein hempeän sentimentaalisia popballadeja, eivätkä miehisintä örinää.

Myös yhdysvaltalainen Jonas Brothers -yhtye on saanut kokea osansa homohuhuista. Viis siitä, että sen jäsenet ovat kaikki joko naimisissa naisen kanssa tai deittailleet näkyvästi neitokaisia. Nyt bändi on vastannut huhuihin Out-homolehdessa.

– Meillä on paljon homoystäviä ja faneja. Se on poikabändiin liitetty stereotyyppi. Ihmiset olettavat asioita, mutta me emme loukkaannu, kertoivat veljekset lehdelle.

Jonas Brothers -yhtyeeseen kuuluvat veljekset Kevin, Nick ja Joe Jonas. Bändin miehistä Kevin on naimisissa Danielle Deleasan kanssa. Nick ja Joe ovat pyörittäneet vuosien mittaan hyppysissään viihdemaailman kaunokaisia Miley Cyrusista Selena Gomeziin ja Delta Goodremiin.