Kelly Osbourne piparipuuhissa – Taylor Swift mukana menossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin, että Kelly Osbourne astelee pian vihille kihlattunsa Matthew Mosshartin kanssa Englannissa viktoriaanisissa tunnelmissa. Nyt Kelly on harjoitellut kotirouvailua yhdessä supertähti Taylor Swiftin kanssa.

Kelly Osbourne on julkaissut Instagram-tilillään joukon valokuvia, joissa violettihiuksinen rockdynastian perijätär on tarttunut vispilään yhdessä popmaailman prinsessa Taylor Swiftin kanssa. Kaksikon kanssa keittiössä on häärännyt myös Claire Winter -niminen nainen.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Kolmikko on loihtinut omin pikkukätösin kasan suklaaminttupipareita. Kelly kehuu leipomusten makua loistavaksi ja kuvista päätellen naisilla on ollut hauskaa myös niitä tehdessä. Kelly Osbourne on hoikistunut hurjasti kihlattunsa avustuksella.