Kimberly Wyatt seuraa enkeleiden antamia ohjeita

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nyt The Pussycat Dolls -yhtyeen alkuperäinen jäsen Kimberly Wyatt on noussut ajoittain otsikoihin näyttävillä mallikuvillaan. Nyt nainen on paljastanut, että uskoo päivittäin kohtalonsa enkelten huomaan.

Kimberly Wyatt nimittäin aloittaa aamunsa enkelikortteja lukemalla. Hän uskoo korttien voimaan ja sanomaan, ja väittää, että henkimaailman olennot, kuten edesmenneet rakkaat ja suojelusenkelit, ohjailevat hänen elämäänsä. Hän vakuuttaa, ettei harjoita korttien lukemisella noituutta, vaan hyödyntää niiden lähettämää sanomaa arkielämässä.

Kimberly Wyatt on kiinnitetty TLC-kanavalla Superfans and Superfans -televisiosarjaan. Pussycat Dolls -yhtye nousi maailmanlaajuiseen suosioon Don’t Cha -hittikappaleen myötä. Läpimurtonsa aikaan kokoonpanossa esiintyivät Nicole Scherzinger, Ashley Roberts, Kimberly Wyatt, Jessica Sutta, Carmit Bachar ja Melody Thornton. Sittemmin bändi hajosi ja sen manageri Robin Antin kasasi yhtyeen uudelleen tuoreilla jäsenillä. Aika näyttää tekeekö yhtye vielä joskus paluun sen alkuperäisessä kokoonpanossa.