Klamydia sai pippurisumutteesta – keikka keskeytettiin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Klamydian viime lauantainen keikka Valkeakosken Waltikassa jouduttiin keskeyttämään, kun yhtye sai pippurisumutteesta. Lavan lähistöllä tapahtuneessa välikohtauksessa järjestysmies joutui taltuttamaan häiriköineen asiakkaan pippurisumutteella.

Pippurisumutetta leijaili ilmassa myös esiintymislavalle ja osansa siitä sai myös yhtye.

– Alkoi yhtäkkiä yskittämään ja laulamisesta ei tullut yhtään mitään, osansa sai muukin bändi. Taisi mennä eturiviinkin, kun osa yleisöstä veti paitaa kasvoilleen, laulaja Vesku Jokinen kertoo.

Käytiin takahuoneessa rykimässä ja pesemässä ylimääräiset myrkyt pois ja sitten päästiin jatkamaan hommia. Kaikenlaista on tullut keikoilla nautittua, mutta ei koskaan pippurisumutetta, Vesku Jokinen naurahtaa.

Klamydialla on tällä hetkellä 25-vuotisjuhlakiertueen alkuvaiheessa ja etappi kestää joulukuun puolelle saakka. Marraskuun lopulla järjestettävä juhlaristeily on loppuunmyyty. Tuore albumi XXV meni avausviikollaan virallisen albumilistan kärkipaikalle.