Järkyttävä käytännön pila – pahuuden voimat iskivät kahvilaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yliluonnolliset ilmiöt ja kyvyt ovat kiehtoneet ihmismieltä jo vuosituhansien ajan, ja esimerkiksi Hollywood-elokuvat pitävät aiheen ihmisten mielissä. Pian valkokankaalle saapuu samaisesta aiheesta uusi elokuva, jonka markkinointia toteutettiin hieman uudella tavalla.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Tavalliseen kahvilaan rakennettiin nimittäin erilaisia virityksiä, jotta pila olisi mahdollisimman aidontuntuinen. Sen jälkeen sisään marssi joukko näyttelijöitä sekä muutama pahaa-aavistamaton asiakas. He saivatkin todistaa todella kauhistuttavaa esitystä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat