Kate Upton viettelee ruokamainoksessa – tekisikö mieli?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Kate Upton on ollut tänä vuonna kovassa nosteessa. Alkuvuodesta tähti poseerasi jo toistamiseen Sports Illustrated -lehden runsaasti huomiota herättäneessä kansikuvassa. Lisäksi hänet on nähty lukuisissa muoti- ja mainoskuvissa. Nyt vuorossa on ollut jälleen mainos.

Nyt Kate Upton on nimittäin kiinnitetty yhdessä Snoop Doggin kanssa amerikkalaisen pikaruoan mainoskampanjaan, jossa ei ainakaan kursailla tuotteen ja sen sisällön ylistämisessä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

21-vuotias supermalli poseeraa parhaillaan Vanity Fair -lehden 100-vuotisjuhlanumeron kannessa. Vaaleatukkainen mallikaunotar nähdään kansikuvassa glamour-henkisessä topissa ja avonaisessa kaula-aukossa, kanavoiden tyylillään aikansa seksisymbolina tunnettua Marilyn Monroeta.

Kate Uptonin on aiemmin kerrottu kokeneen romanttisia suhinoita baseball-pelaaja Justin Verlanderin ja hiphop-moguli P. Diddyn kanssa. Tällä hetkellä neito deittailee kuitenkin Tanssii tähtien kanssa -ohjelman ammattitanssija Maksim Chmerkovskiyta, johon hän tutustui parin yhteisten ystävien kautta.