Kate Upton viettelee ruokamainoksessa – tekisikö mieli?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Kate Upton on ollut tänä vuonna kovassa nosteessa. Alkuvuodesta tähti poseerasi jo toistamiseen Sports Illustrated -lehden runsaasti huomiota herättäneessä kansikuvassa. Lisäksi hänet on nähty lukuisissa muoti- ja mainoskuvissa. Nyt vuorossa on ollut jälleen mainos.

Nyt Kate Upton on nimittäin kiinnitetty yhdessä Snoop Doggin kanssa amerikkalaisen pikaruoan mainoskampanjaan, jossa ei ainakaan kursailla tuotteen ja sen sisällön ylistämisessä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

21-vuotias supermalli poseeraa parhaillaan Vanity Fair -lehden 100-vuotisjuhlanumeron kannessa. Vaaleatukkainen mallikaunotar nähdään kansikuvassa glamour-henkisessä topissa ja avonaisessa kaula-aukossa, kanavoiden tyylillään aikansa seksisymbolina tunnettua Marilyn Monroeta.

Kate Uptonin on aiemmin kerrottu kokeneen romanttisia suhinoita baseball-pelaaja Justin Verlanderin ja hiphop-moguli P. Diddyn kanssa. Tällä hetkellä neito deittailee kuitenkin Tanssii tähtien kanssa -ohjelman ammattitanssija Maksim Chmerkovskiyta, johon hän tutustui parin yhteisten ystävien kautta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat