Osbournet salaisesta projektistaan: ”Työstetty yli 10 vuoden ajan”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Osbournen rockdynastian kaunotar Kelly Osbourne menee pian naimisiin kultansa Matthew Mosshartin kanssa. Pari aikoo avioitua viktoriaaniseen tyyliin Englannissa. Sen lisäksi Kelly on tällä hetkellä keskellä julkisuuteen vuotanutta projektia.

Osbourne paljasti Twitterissä suunnitelleensa äitinsä Sharonin kanssa yli 10 vuoden ajan yhteistä projektia, joka on nyt toteutumassa. Hän vihjasi faneilleen, että muoti liittyy asiaan, uutisoi Breaking News -sivusto.

– Äitini ja minä olemme työstäneet yhteistä projektia yli 10 vuoden ajan. Tänään se viimein tapahtuu! Kirjoitti Kelly Twitter-blogiinsa.

– En malta odottaa, että näette mitä olemme tuunanneet diivatyyliin. Olen drag queenin taivaassa!

Myöhemmin Osbourne myönsi olevansa uupunut kaikesta työnteosta. Hän joutui muotiprojektinsa takia työskentelemään 60-vuotiaan Sharon Osbournen kanssa pitkiä päiviä. Hän sanoi tuntevansa olonsa sen takia paskaksi, mutta totesi myös valittamisen olevan turhaa kaiken hauskuuden takia.