One Direction -komistukset surffasivat – silmänruokaa teinitytöille

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

One Direction keikkailee parhaillaan Australiassa. Nuorukaiset joutuivat vastikään pyytämään fanejaan poistumaan hotellinsa alueelta, koska lähimaastossa kuhisi maailman myrkyllisimpiä käärmeitä.

Bändin jäsenet ehtivät keikkailunsa ohella myös nauttia Australian parhaista puolista. Liam Payne ja Louis Tomlinson viettivät aikaansa Whale Beachilla ja innostuivat surffaamaan. Parazzit tallensivat heistä paidattomia otoksia, jotka tarjosivat silmänruokaa naisille.

Fanien kerrottiin äskettäin murtautuneen Paynen huoneeseen Jonah’s-hotellissa Whale Beachilla. Heidät saatiin kiinni ja toimitettiin pois hotellin alueelta. Bändi joutunee kokemaan vastaavia tilanteita verrrattain usein huimaavan suosionsa takia.