Penis juuttui leivänpaahtimeen – palokunta kutsuttiin hätiin

Ohhoh! · Tim Isokivi

Maailmalta kantautuu toisinaan uutisia, joissa miesten sukupuolielimet ovat jääneet jumiin paikkoihin, joihin ne eivät kuulu. Nyt palokunta on joutunut pelastamaan lontoolaisen miehen peniksen leivänpaahtimesta.

Mirror-lehden mukaan lontoolainen mies hälytti palomiehet paikalle onnistuttuaa jotenkin saamaan peniksensä jumiin leivänpaahtimeen. Miehen onneksi palomiehet saivat tämän sukupuolielimen ehjänä ulos kodinkoneesta. On epäselvää, miksi mies oli onnistunut tunkemaan sukuelimensä leivänpaahtimeen. Palokunta kehottaa ihmisiä käyttämään puhdasta järkeä välttyäkseen vastaavilta tilanteilta.

Lontoon palolaitos on joutunut vuodesta 2010 lähtien pelastamaan yli tuhat ihmistä, jotka ovat joutuneet tukaliin tilanteisiin mitä erikoisemmin tavoin. Esimerkiksi tapaukset, joissa pariskunnat eivät ole saaneet käsirautoja auki seksileikkien jälkeen, ovat yleisiä.

Ihmisten jumiin jääneitä käsiä on pelastettu muun muassa tehosekoittimista, paperisilppureista ja karkkiautomaateista. Lontoon palokunta on myös kolmen vuoden sisällä joutunut irrottamaan yhteensä yhdeksän jumiin jäänyttä penisrengasta.