Sylvie van der Vaart loksautti miesten leuat rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollantilainen malli Sylvie van der Vaart esiintyi taannoin Hunkemöller-yhtiön alusvaatekuvissa. Vaaleahiuksinen Sylvie on maansa kuuluisimpia mallikaunottaria, ja taannoin 35-vuotias julkkiskurvitar esitteli vaatemerkin kesäbikineitä.

Nyt Sylvie van der Vaart on nauttinut vauhdikkaasta vapaapäivästä uimarannalla, jossa hänen upea olemuksensa ei varmasti jäänyt yhdeltäkään mieheltä huomaamatta.

Sylvie van der Vaart on työskennellyt mallintöidensä ohella Fox Kids ja TMF -televisiokanavilla. Hänet valittiin vuonna 2003 Hollannin seksikkäimmäksi naiseksi. Rakastuttuaan jalkapalloilija Rafael van der Vaartiin silloisesta Sylvie Meissistä tuli uuden miehensä kanssa maansa kuuluisin futispariskunta. Pari kuitenkin erosi alkuvuodesta 2013.