Ylvis tempaisi näyttävästi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Norjalainen Ylvis julkaisi taannoin Youtubessa The Fox -videon, josta muodostui valtava nettihitti ja listaykkönen monissa palveluissa. Ylvis koostuu kahdesta norjalaisveljeksestä Bård ja Vegard Ylvisåkerista, jotka tunnetaan myös suositun keskusteluohjelman tähtinä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Veljekset tekivät The Fox -kappalen yhdessä ystävänsä Christian Løchstøerin sekä tuottaja Stargaten kanssa. Nyt hurjapäät ovat säikäytelleet ihmisiä rakentamalla pieneen sähköautoon valtavan äänitorven.

Løchstøer ja Stargate ovat aiemmin työskennelleet Rihannan, Katy Perryn ja muiden merkittävien pop-artistien kanssa. Yhä kiihtyvällä vauhdilla verkossa leviävän videon on ohjannut Ole Martin Hafsmo. Video on tehty 10. syyskuuta TV Norgella alkavaan I kveld med Ylvis -sarjaan. The Week arvioi, että The Foxista tulee ”vuoden 2013 Gangnam Style”. USA Today puolestaan kommentoi tämän olevan ”seuraava viraali musiikkivideosensaatio.”

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat